Termina el cicle de tallers del projecte REDAPTA

Finalitzem el cicle de tallers organitzats perl projecte REDAPTA amb l’objectiu de donar suport a la elaboració d’un “Pla Estratègic i Integral de Recuperació del Delta de La Tordera, de la Platja de la Conca i de la Punta de La Tordera, així com de la Platja d’Abanell de Blanes”. Podeu trobar el acta del tercer taller aqui.

Tot i això, encara ens queden 3 trobades a les que esteu convidats i benvinguts:

El 16 de septembre os convidem a participar a la “Jornada virtual Espacis de Governança” on podem intercanviar idees amb altres espais de governança i explorar si a hi ha interès per a la creació d’una “Xarxa Ibèrica d’Espais de Governança per a la Gestió de l’Aigua”.

El 29 de setembre os convidem a la jornada de presentació dels resultats finals del projecte, on tindrém el document estratègic per al Delta que recull totes les aportacions rebudes.

Amb data encara per confirmar, esperem poder trobar-nos al riu amb una visita ornitologica en colaboració amb l’Ajuntament de Malgrat de Mar i el Grup Naturalistes del Montnegre i la Tordera, per aprendre a ajudar a observar les aus del Delta i connèixer els valors a protegir.

Bon estiu a tothom!