2018

Gener 2018

SEGONA TROBADA DE LA TAULA

La Taula del Delta i de la Baixa de la Tordera es va reunir per la segona vegada el dia 11 de gener 2018 a la Sala d’Actes del CEAB -CSIC de Blanes. En la trobada es va presentar:

Més informació

Risultati immagini per taula de treball sobre el Delta de la Tordera

Maig 2018

REUNIÓ CONSTITUTIVA

el dia 25 de maig 2018 els 4 ajuntaments del Delta, Malgrat, Palafolls, Tordera i Blanes es van reunir per avançar cap a la legitimització de l’espai de gobernança. Mes concretament es van consoldar els objectius de la taula de treball i aprobar el document constitutiu amb el reglament corresponent per tal que es puguin aprobar als plens municipals abans del 19 de juny 2018.
Més informació

Juny 2018

TERCERA TROBADA DE LA TAULA DEL DELTA I DE LA BAIXA TORDERA

Quan va passar just un any de la seva creació, al juny 2017, es celebra la tercera trobada de al Taula del Delta i de la Baixa Tordera.

En un primer moment, el Prof. Rafa Sardà va presentar les conclusions del treball dut a terme per la comissió científica de la Taula, aportant elements fonamentals per tal d’alimentar el debat de la Taula amb informació científica sobre l’estat del territori.

En un segon moment, Dr. Annelies Broekman va presentar les conclusions del procés participatiu de l’ISACC TorDelta, aportant els elements més rellevants del procés participatiu amb els actors de la conca.

Per últim, es va presentar formalment la constitució de la taula del Delta i de la Baixa Tordera per part dels quatre ajuntaments promotors, seguit per un debat sobre les expectatives de la Taula i la seva manera de funcionar. En aquest sentit es va remarcar la importància que els ajuntament assumeixin un compromís en ferm i es plantegin contribuir al seu manteniment de cara els pressupostos del 2019.

Resum de la sessió

Document constitutiu

Imatges de la sessió