3 pensamientos en “Mesura 8: Constitució d’un consell de conca per al riu la Tordera

 1. Sería bona idea pero a día de avui em sembla que la Generalitat té com a decisió política no permetre la creació dels consells de conca que ja es van propasar fa uns ans. Esperem que canvii aviat.

 2. Mesura 8
  El consell de conca i els consells territorials de cada tram de la Tordera com una necessitat de ser reconegut com interlocutor en la busca de les solucions , com dels propers afectes pel canvi climàtic.

 3. Des de la pagesia hem vist que l´ACA no te cura de les seves pròpies actuacions a les motes del tram baix del riu Tordera. Com a conseqüència s´han malmés les motes de la banda de Malgrat-Palafolls , fet que ha agreujat claríssimament els efectes de desboradament del Glòria.
  Tampoc fa una vigilància adequada de les obres d´altres empreses com en el cas de els autopistes que van malmentre la mota.

  D´altre banda l´administració protegeix les seves instal.lacions amb bones proteccions de pedra a la mota, mentres se´ns diu que els pagesos no podem tocar res perquè està tot protegit.

  Demanem que es disposi d´un òrgan on la pagesia hi tingut presència pugui evitar que es produeixin de nou aquests episodis de mal funcionament administratiu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *