Un pensamiento en “Mesura 6: Dragat del riu i consolidació de les motes per a evitar inundacions

 1. Els sector agrari de la baixa Tordera veu amb neguit que les motes estant trencades o menjades directament per les torderades del Glòria i del passat 22 d´abril.
  Un dels casos recents és a Malgrat de Mar, on el fet d´haver fet ús de maquinaries per fer un tram de carril bici ha provocat que s´eliminin més de 10 metres de mota en aquest punt , i ha arribat a soscavar el mateix asfalt del camí paral.lel al riu.

  Demanem :

  1.- Que les intervencions a les motes sigui tingut en consideració aquestes experiències nefastes i que no es tornin a repetir aquest tipus d´accions

  2.- Que les intervencions de la pròpia administració i de tercers a les motes hàgin de ser aprovades també per el Departament d´agricultura i en faci un seguiment de la seva bona execució que garenteixi que no tindran efectes negatius per a la pagesia.

  3.- Que es puguin empendre accions d´urgència quan estigui en risc la producció dels pagesos i no calguin els passos burocràtics habituals que fan que el pagés estigui patint pel seu negoci, afectant a llocs de treball i a inversions.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *