Jornada final del projecte ISACC TorDelta a la III Trobada de la Taula del Delta i la Baixa Tordera

El dia 19 de Juny a l’Auditori del CEAB de 17:00 a 20.30 hores es presentaran els resultats finals del projecte ISACC TorDelta en l’àmbit de la III trobada de la Taula del Delta i de la Baixa Tordera.

Durant la trobada us presentarem el recopilatori dels punts més rellevants que van aportar els participants al procés i es farà una valoració de la creació de l’espai de governança. Tanmateix, es podràn traçar els propers passos necesaris per tal que la taula creada pugui començar a desenvolupar la planificació estratégica per el Delta.

Durant la jornada, el grup de científics presenta unes conclusions que ens resulten imprescindibles per entendre i conèixer l’entorn ecològic i la situació actual.

Tanmateix, es presentarà el document aprovat pels plens del Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera i Palafolls, comaprtint el compromís de treballar per un Delta menys vulnerable i amb més vida!

Podeu descarregar l’ordre del dia aqui

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *